Bodil Ring Brask udstiller i Birkebjergkirken

Former, Farver og Glæder

Kunne være overskriften på Bodil Ring Brasks virke som billedkunstner, da disse tre begreber typisk findes i hendes malerier, hvor der ofte også indgår “underlige” væsener, som sætter sig, hvor der er godt at være.

Billedmager er hvad jeg er,” siger Bodil Ring Brask. ”Om jeg er kunstner eller kunstmaler ved jeg virkelig ikke! Jeg maler, fordi jeg kan lide det, og hvis andre nogen gange kan li’, hvad jeg laver eller bare kan se “noget” i mine billeder, bliver jeg så glad.”

Trolleskoven

Som betragter af Bodils billeder er man imidlertid ikke i tvivl om, at det er fremragende billedkunst. Hun fremhæver, at hendes arbejde i psykiatrien og alle de dejlige mennesker, hun har mødt der, er med til at inspirere hende. Livet med familie og venner giver hende energi og lyst til at male, og talrige kurser og udstillinger i ind- og udland har givet hende oplevelser, som hun tolker på sin måde i sine billeder.

Fra søndag den 4. november udstiller Bodil Ring Brask sine malerier i Birkebjergkirken, Tommerupvej 4, Næstved, hvor der er fernisering på udstillingen kl. 12.00 – 13.30. Indtil januar 2019 kan udstillingen ses i kirkens åbningstider i forbindelse med gudstjenester, møder og andre aktiviteter, eller efter aftale med Leo Hansen på telefon 5570 0393 / 6169 0393.