Retrætedag

Retræte betyder at trække sig tilbage, og retræte er en tid med mulighed for at samle tankerne, en tid til at reflektere og overveje dybere aspekter af tilværelsen, tid til stilhed og bøn, tid til at lytte til Gud.
Det er ikke en virkelighedsflugt, men er med til at give klarsyn, mod og energi, ligesom retræten giver mulighed for at finde ro og hvile for krop og sjæl i en hektisk og krævende hverdag.

14. marts 2020
Program:
Kl. 08.30 Morgenmad og kort introduktion til dagen
Derefter rundvisning og samling med nadver, hvor vi går ind i stilheden.
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 12.30 Fortsat retræte
Kl. 15.30 Afslutning og kaffe.

Program:
Kl. 08.30 Morgenmad og kort introduktion til dagen
Derefter rundvisning og samling med nadver, hvor vi går ind i stilheden.
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 12.30 Fortsat retræte
Kl. 15.30 Afslutning og kaffe.

Retrætedagen er arrangeret i samarbejde mellem Osted Frikirke og Birkebjergkirken i Næstved, der begge er en del af Det Danske Missionsforbund. Alle er velkommen uanset kirkeerfaring, alder eller evt. kirkeligt tilhørsforhold.
Har du spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt Nana Green på nana@birkebjergkirken.dk.

Pris: 80 kr. (som dækker forplejning i form af morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe + materialer). Betaling sker på MobilePay ved tilmelding (oplysninger tilgår, når vi kommer hen i midten af december).
Tilmelding sker ved at skrive til tilmeld@birkebjergkirken og skrive “Retrætedag 2020” i emnelinjen. Oplys antal tilmeldte og navn(e).