Kalender og nyhedsblad

De lyse tider er på vej.

Nu er foråret forbi og sommeren banker på, med lyse nætter, lange og forhåbentlig varme dage med lyst til at være ude i Guds dejlige natur.

I disse tider hvor klimaet er det store samtaleemne for mennesker verden over er det forunderligt at tænke på, at hvad der end sker med naturen, så har Gud en plan med alt, som sker. Men vi mennesker har også et stort ansvar for at passe på naturen, så vi fortsat kan nyde den uden at den drukner i skidt og møg.

I gospelkoret synger vi en sang, der hedder ”open up your heart”, som handler om, at man skal åbne sit hjerte på samme måde som blomsten åbner sine kronblade, så man kan føle Guds nærhed i sit liv og være klar til at søge efter nye mål med Gud som guiden i livet.

Missionsforbundets kommende sommerkonference har temaet ”Genopdag det gode fællesskab”. Det kan kun blive en spændende uge på Lindenborg
med mange gode talere og undervisning.

Vi skal også selv til at opleve en spændende tid med vores nye præst Nana Holm Green, som starter til august, og dermed får vi opfyldt et stort ønske fra alle i menigheden. Derefter skal vi jo fejre, at vi har 25 års jubilæum som kirke på Tommerupvej. Det bliver fejret med mange arrangementer hen over efteråret. Vi skal også nyde, at vi har fået et flot nyt køkken, som gør arbejdet lettere for alle som bruger vores kirke hver uge. Jeg takker for, at vi har så mange gode frivillige kræfter, som kan bære en så stor opgave
igennem.

”Fred og kærlighed bringer lykke og glæde gennem hele dit liv” Må Guds fred og kærlighed fylde alles hjerter i den kommende sommer- og ferietid.

Kærlig sommerhilsen
Jan Rasmussen