John skytt har ordet

Der er ingen grund til bekymring
Jeg løfter mine øjne mod bjergene, hvorfra kommer min hjælp?Min hjælp kommer fra Herren, Himlens og jordens skaber.Han lader ikke din fod vakle, han, som bevarer dig falder ikke i søvn.
Salme 121,1-3

Når man åbner avisen eller tænder for TV’et, og når man bevæger sig rundt i vores omgivelser så må man undre sig, naturen opfører sig ikke som den plejer, når det ikke regner så regner det ikke i lang tid og når det regner så vælter det ned i mængder så vandet ikke kan komme væk, begrænset kulde og næsten ingen sne om vinteren og varme tørre somre hos os.

Andre steder på kloden er det mere ekstremt med oversvømmelseskatastrofer nogen steder og ekstrem varme med naturbrænde andre steder. Isen på polerne smelter mere om sommeren og kan ikke nå at gendanne i tilstrækkelig grad om vinteren, gletsjerne bliver mindre og mindre.

Der er krig mange steder på jorden og menneskeliv er ikke i høj kurs, mennesker vil have magt og er uenige om ”den rette tro”.

Men vi, kære venner, der tror og bekender Jesus som vores frelser og Herre, vi har intet at frygte, vi skal ikke bekymre os, men tilbede og lovsynge, vi skal leve vores liv så det ses at vi tilhører verdens skaber.

Når vi er overgivet til Jesus Kristus så er vi velsignet i medgang såvel som i modgang!

Dine løfter er mange, din trofasthed stor,
vi vil takke, vi vil lovprise dig,
du vor skaber, som elsker os alle på jord
og ved nøje om vor vandring og vej.
    Herre, led du os frem,
    vis os vej til alle dem,
    som har brug for en hjælpende hånd.
    Ordets lys du os giv,
    styrk du bønnen i vort liv!
    Herre Gud, fyld os helt med din Ånd!
215 i salmebogen

I ønskes alle en velsignet sommer