Kirkebio

En onsdag aften om måneden invitere vi til fællesskab om at se en film. Alt efter filmen vil der evt. være en ganske kort introduktion, så ser vi filmen og der bliver budt på kaffe, te og lidt sødt. Efter filmen taler vi sammen – deler og drøfter – hvad filmen vækker af tanker om liv og tro.

Det er vores præst Nana Green, så leder os gennem aftenen – og medværter er Leo og Mie Hansen.

Du er velkommen – uanset om du er vant til at komme i kirken eller ej, uanset om du er velkendt med den kristne tro eller slet ikke.

Kommende aftner og film i 1. halvår 2024 (titler på filmene vil blive slået op løbende):

Onsdag d. 7. februar, kl. 19.00 på Tommerupvej 4: Den danske film: Camino fra 2023. Arrangementet er gratis, men du er velkommen til at give lidt for kaffe, kage og andet af det knas, som bliver serveret til filmen.

Onsdag d. 20. marts: Info følger senere

Onsdag d. 17. april: Info følger senere