Lis Meisner og Karsten Madsen udstiller

Sydamerikanske stemninger med pensel og kamera

Den indianske landsby Humahuaca

Lis Meisner og Karsten Madsen var på en fantastisk tur til Argentina og Brasilien i februar måned 2018. De rejste med en lille gruppe på 16 mennesker, og der var masser af tid til fordybelse og fordøjelse af alle de spændende indtryk.  Lis har efterfølgende med pensel videregivet nogle stemninger fra naturen og fra bygninger og miljø. Karsten har med kamera fastholdt øjeblikkets indtryk. Billederne bliver udstillet i Birkebjergkirkens cafe fra søndag den 16. juni til søndag den 1. september. Der er fernisering søndag den 16. juni ca. kl. 11.30 efter den ordinære gudstjeneste, hvor kirken er vært med en kop te/kaffe. Karsten og Lis fortæller lidt om billederne under kaffen. 

Torvet i Humahuaca

Efter ferniseringen den 16. juni kan udstillingen ses i kirkens åbningstider i forbindelse med gudstjenester, møder og andre aktiviteter, eller efter aftale med Leo Hansen på telefon 5570 0393 / 6169 0393.