Præsten

Birkebjergkirken har en lønnet præst på deltid. Hun hedder Nana Holm Green

Nanas træffetid er i udgangspunkt tirsdage og torsdage efter aftale, eller de søndage, hvor hun prædiker. Men der kan også laves aftaler mandage og onsdage. Du kan ringe eller skrive og lave en aftale med hende på:

Mobil: 3053 1755 eller nana@birkebjergkirken.dk

Hvis du har brug for
– en, der lytter
– en, der vil bede for dig eller for noget der bekymrer dig
– en, der kan hjælpe dig med svar på spørgsmål. Det er ikke nødvendigvis Nana, der kan give dig svarene, men I kan gå på opdagelse i svarene sammen.
– gerne vil sidde i kirkesalens ro, tænde et lys eller se kunsten i kirkens café

Du kan lytte til 10 minutter hvor Nana taler om at livet med Jesus.

Et tilbud til dig: Åndelig medvandring
Få selskab på din livs – og trosvej – uanset hvor kort, lang eller ujævn du synes vejen er. En åndelig medvandrer er en, der går med dig på et stykke af vejen, lytter og ser med, når du går på opdagelse i din relation til Gud. Samtalen er fortrolig og vores præst har tavshedspligt.

Man mødes ca. 1 gang om måneden til knap en times samtale.  Kontakt Nana, hvis du vil høre mere eller lave en aftale.

______________________________________________________________________

Her kan du lytte til 8-9 minutter om hverdagens “små” mirakler fra Aftenkirken d. 24. november 2023.

Nana har en baggrund med flere facetter, bl.a. en uddannelsesbaggrund som både håndværker og akademiker – fra et svendebrev som typotekniker til kandidatgrad fra Københavns Universitet. Tiden på retorikstudiet har bl.a. budt på en studiepraktik hos Danske Kirkers Råd og specialeskrivning om Kierkegaards retorik i hans opbyggelige taler. Efteruddannelsen indeholder en coachuddannelse, kursus i ignitiansk spiritualitet og samtale, jungiansk typeforståelse (JTI/MBTI) og teologi.
Fra 2015-2021 var hun børne- og ungepræst i Osted Frikirke, og før det har hun været projektansat i Evangelisk Frikirke Danmark, samt været selvstændig konsulent inden for kommunikation, samarbejde og samtaleprocesser, og drevet IT-virksomhed sammen med sin mand.