Linette Frandsen udstiller i Birkebjergkirken

Linette Frandsen maler akryl- og akvarelmalerier, og hun er formand for kunstnergruppen Solsikken fra Roskilde. Fra søndag den 15. januar 2023 udstiller hun sine kunstværker i Birkebjergkirken i Næstved.

Om sit virke nævner hun: ”Min kunst bærer præg af det sensitive i livet, lyset og mørket, naturens skiftende lys, komplementærfarvernes virkning i maleriets tilblivelse, den fede akrylmalings berøring af det hvide lærred og den magiske virkning det giver.”

Fernisering på udstillingen finder sted i Birkebjergkirken, Tommerupvej 4, Næstved søndag den 15. januar 2023 kl. 12.00 til 13.30. Efter ferniseringen kan billederne ses i Birkebjergkirkens åbningstider ved gudstjenester, møder og arrangementer, og ellers ved at ringe på telefon 55 70 03 93 til pastor emeritus Leo Hansen.