Gospel for alle

Birkebjerg Gospel fejrer korets 10-års jubilæum med en workshop, som er åben for alle den 25. og 26. februar.

Denne weekend vil den rutinerede sangskriver, komponist og instruktør Steffen Bay, som igennem mange år har optrådt i både ind- og udland, lørdag dele ud af sine gospelsange i en workshop, som er for alle uanset erfaring. Søndag formiddag optræder workshopkoret ved en gospelgudstjeneste og præsenterer, hvad de har lært.

Birkebjerg Gospel, som øver torsdag aften i Birkebjergkirken på Tommerupvej i Næstved, har eksisteret siden 2009 og er et kor, som har stor fokus på rummelighed og det sociale sammenhold. Der er ingen krav om optagelsesprøve, blot skal man kunne følge en melodi. Koret ledes af den rutinerede instruktør René Normann Jensen, som med lige dele tålmodighed, humor og pædagogisk indsigt og med stor musikalitet får det allerbedste frem i korets sangere.

Korleder Stine Brejner udtaler: Vi er meget glade for endelig at kunne gennemføre workshoppen, som er blevet udskudt flere gange på grund af corona. Vi ser frem til at møde dem, som har købt billet via Billetto for to år siden og tålmodigt accepteret aflysning efter aflysning. Nu bliver det, – og det bliver fantastisk!

Der kan stadig købes billetter á 100kr på Billetto, se mere på korets side på facebook.

Bestil biletter på billetto